Privacy Policy

Home > Privacy Policy
AZUKA respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. AZUKA zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelopdracht. AZUKA gebruikt verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
  • Als je je aanmeldt als klant, hebben we je naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer nodig om je aanmelding uit te voeren en om je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het gebruik van AZUKA zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met je toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je aanmelding en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer prijs op stelt, kun je je uitschrijven op onze website.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als je besluit een beoordeling te schrijven, vragen wij je naam. Je e-mail en klant-ordernummer zijn niet zichtbaar op onze website. We behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
AZUKA verkoopt je gegevens niet
AZUKA zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je vermelding en/of advertentieopdracht. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
 
Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van AZUKA, dan kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen.