Betaalmethoden

Home > Betaalmethoden
Om een bestelling te plaatsen bij AZUKA.nl, plaats je de items die je wilt bestellen in je winkelwagen en klik je op 'Afrekenen'. Selecteer vervolgens uw gewenste manier van afrekenen en vul uw gegevens in. Daarna kun je aangeven hoe je wilt betalen: met iDEAL, MisterCash of SofortBanking of onder rembours.

Betalen met iDEAL
Bij het afrekenen kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Je dient jouw bank te selecteren en vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw online bank-account waar de betaalopdracht klaar staat. Je wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de betaling is voltooid. 

Betalen met PayPal
Met PayPal kun je bij ons je online aankopen betalen door middel van je PayPal-rekening. Hiervoor hoef je alleen je e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook op je telefoon of tablet met de PayPal-app. 
 
Betalen met MisterCash
MisterCash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Het is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Belgische klanten kunnen op AZUKA.nl dus in een voor hun vertrouwde bankomgeving betalen. 

Betalen met SofortBanking
SofortBanking is vergelijkbaar met iDEAL. Klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen krijgen met dit systeem de mogelijkheid om te betalen op AZUKA.nl.