Menu
Your Cart

Vanwege enorme drukte kan het iets langer duren voordat je je bestelling ontvangt. We hopen op je begrip, dankjewel!

Bezorging & levertijd

Omdat we begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt stralen in jouw nieuwe items, proberen wij je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren.

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld?
Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag! Dit betekent dat je je pakketje de volgende dag kunt verwachten, mits er vertraging bij de pakketdienst is. Heb je je bestelling op vrijdag na 16.00 uur of in het weekend geplaatst? Dan versturen wij je bestelling op maandag en kun je je pakketje op dinsdag verwachten.

!! LET OP: vanwege het coronavirus wordt er momenteel veel online geshopt. Wij ontvangen hierdoor een groot aantal bestellingen per dag en ook bij de pakketdiensten is het druk. Het kan daarom iets langer duren voordat je je bestelling ontvangt !!

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij €3,95 verzendkosten. De verzendkosten voor België zijn €7,95.
Vanaf een bestelwaarde van €50 verzenden wij gratis. De optie 'gratis verzending' kun je zelf selecteren tijdens het afrekenen.

Verzendmethode
Wij versturen je bestelling met de pakketdienst van DHL. Op de dag van verzending ontvang je 's avonds een verzendbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat een  Track&Trace link, waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.