Ruilen & Retourneren

Home > Ruilen & Retourneren

Retourneren 
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kun je de item(s) aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier (hier te downloaden) en stuur deze mee in met retourzending. Vergeet ook niet je factuur bij te voegen, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug gestort op je rekening.

Lees hieronder de voorwaarden betreffende het ruilen van items: 

  • Ruilen kan binnen 14 werkdagen na de datum van ontvangst 
  • De items dienen ongedragen en in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels en etiketten
  • Artikelen met (make-up) vlekken en/of geursporen accepteren wij niet! 

Wanneer je niet aan één van de bovenstaande voorwaarden voldoet, kunnen wij helaas geen geld teruggeven.

LET OP: de kosten van een retourzending worden niet door ons vergoed! Wanneer je niet hebt ontvangen wat je hebt besteld en wij dus een verkeerde levering hebben gedaan, vergoeden wij uiteraard wel de kosten.


Ruilen
Past het item dat je hebt besteld niet of wil je toch liever een andere kleur? Dan mag je natuurlijk ruilen voor een andere kleur of maat. Je kan items ruilen door de te vervangen item(s) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop. Zo kan je gelijk zien of het artikel nog beschikbaar is. Wij adviseren je jouw bestelling meteen te bevestigen in verband met de voorraad. Items in je winkelwagen of op je verlanglijstje zijn namelijk niet voor je gereserveerd. 
Geef wel op het bijgevoegde retourformulier aan dat je het artikel wilt ruilen (retourcode 10), zodat wij weten wat de reden van de retourzending is. Via het retourformulier kan geen vervangend item worden besteld, dit dien je zoals hierboven uitgelegd zelf te doen in de webshop. 
Lees hieronder de voorwaarden betreffende het ruilen van items: 
  • Ruilen kan binnen 14 werkdagen na de datum van ontvangst 
  • De items dienen ongedragen en in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels en etiketten
Als je een nieuwe bestelling plaatst om je verkeerde item(s) te vervangen, houdt er dan rekening mee dat je de nieuwe bestelling ook vooraf dient te betalen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. Binnen 3 werkdagen nadat wij je retour ontvangen hebben, ontvang je het aankoopbedrag van je eerste bestelling terug. 

Adres
Het adres voor ruilen en retourneren is:  

AZUKA.nl
Noord IJsseldijk 91A
3402 PG IJsselstein